En lettere hverdag med smertelindring

Få bort ømme og vonde punkter på kroppen!

smertelindring i Skien

Bailine er effektiv for flere som lider av smerte.


Gjennom årene så har vi god erfaring med giktsmerter, fybromyalgi, nervebaneskader, inkontinens, muskelspenninger og belastningsskader.
TNS er effektiv mot kroniske smerter hos de aller fleste Bailine klienter. For å forstå de aktuelle teoriene om smerte, er det viktig å vite hvordan smerte blir definert.


Akutt smerte blir definert som smerte som varer mindre enn 3 til 6 måneder, eller smerte som er direkte knyttet til skader i vevet som f.eks når du skjærer deg i fingeren.


Kronisk smerte blir generelt beskrevet som smerte som varer i mer enn 6 måneder eller lengre en tiden det tar før vevet blir helbredet. Ved kronisk smerte påvirker andre faktorer enn skade i vevet hvor mye smerte du opplever.

Smerte kan registreres på to måter - det perifere nervesystemet (utenfor hjernen og ryggmargen) og i sentralnervesystemet (i hjernen)

Noen opplever at smerte forsvinner helt og andre at de får smertelindring.Smerteklinikk i Skien

Bailine Skien har gitt smertehjelp til mange. Vi behandler både menn og kvinner. Noen yrkesgrupper er mer utsatt for belastningsskader.


Bedrifter reduserer sykefraværet effektivt med både smertelindring og forebygging. Vi har bedrift-avtale. Kontakt oss for mer informasjon.


Er du privatperson og ønsker smertelindring, vennligst bestill en time og test det ut. Vi kan gjøre hverdagen din enklere. Mange har allerede fått hjelp.


I tillegg til å redusere smerten direkte, bygger du også opp muskulatur og gjør deg mer motstandsdyktig for fremtiden.

#smertelindring #smertereduksjon #yrkeskade #belastningskade

Tel: 936 21 097

Blekebakkveien 36, 3725 Skien

Personvern

  • White Facebook Icon
  • Hvit Instagram Ikon
  • Hvit YouTube Ikon

© 2019 - Helsebutikkene AS. Produsert av Global Web Partner