Et nytt og bedre liv med Bailine Skien

Vi nærmer oss nyttårsaften og mange ønsker å starte det nye året med noen gode nyttårsforsetter. Har du noen gang prøvd å starte et nytt og bedre liv? Det er ikke like enkelt som det høres ut som.


Helse og Smerteklinikk i Skien

Hos Bailine Skien sin Helse og Smerteklinikk vil du få personlig oppfølgning og eget behandlingsrom.


Vi tar i mot deg i koselige omgivelser, hvor du kan roe ned og sette mål for et nytt og bedre liv.


Du får din personlige veileder og slipper å forholde deg til flere personer.


Sammen kan vi nå målet om et nytt og bedre liv.

Tusenvis av kvinner har fått hjelp før deg

For å nå målet, så er det ikke bare trening og kostendring som må til. Vi må endre oss mentalt også. Det har vi i Bailine forstått og mental trening er en del av prosessen. Da er det lettere å nå våre mål.


Lettere slanking

For å komme i mål med en varig endring av livsstil, så må noen elementer være på plass. Dette er enkle endringer som alle i familien kan være med på.


10 minutter med fysisk trening foran "God Morgen Norge" på TV2 - er en skikkelig boost for din nye livstil. Hva slags øvelser du skal ta får du hos oss.De fleste som slanker seg er opptatt av å tape vekt. Du burde være mer opptatt av å tape fett. Taper du en kilo i vekt, så tilsvarer det kun en kilo på vekten. Taper du en kilo fett, kan du gå inn en hel kjolestørrelse - som er flere centimeter.


Her kommer den store forskjellen på "slanking". I Bailine ser vi det som viktig at du ikke slanker bort muskelmasse, men at du kvitter deg med fettet. Derfor vil du ligge på en behandlings-benk og få styrket musklene, mens du trener bort fettet. Med elektronisk stimulering via pads, som blir satt på kroppen så vil våre apparater gjøre jobben for deg.


vektreduksjon med Bailine Skien

Vi kan kalle det vektreduksjon eller figurforming. Din veileder vil legge pads der du ønsker å gå ned og apparatet vil jobbe aktivt på disse områdene. Dermed styrker du muskelmassen, mens du forbrenner fettet. Alt skjer mens du ligger på en benk. Det er en trening som alle klarer å få til.


Det er sunt å ta bort fett. Hvis du har ½ kilo fett for mye, så tilsvarer det ca halvannen kilometer med ekstra blodårer. 4 - 5 kg ekstra fettvev inneholder ca en mil med ekstra blodårer som hjerte må pumpe blod igjennom. Gevinsten på å gå ned i vekt er ikke bare det å få en bedre figur. Mye handler om en bedre helse.vektreduksjon hos Bailine Skien

Samtidig som et Bailine kurs gir deg mental trening og fysisk trening av muskelmasse - så vil du også få kostholds råd.


Sammen finner ut hvilken forbrenning du har og dermed kan vi skreddersy en diet som passer deg best.
Alle er ikke skapt likt og derfor fungerer ikke en felles diett alle.

Dette er grunnen for at vi må finne din personlige forbrenning. Igjennom vårt kostholds-kurs finner vi det kostholdet som passer din forbrenning best.

Bailine hjelper deg til å finne frem til et kosthold som er både slankende og sunt for deg personlig I mange år har forskerne lagt skylden for overvekt på et for stort matinntak. Det eneste du behøver å gjøre, å spise mindre mat enn kroppen trenger. Da vil kroppen automatisk bruke opp overskuddfett. Vekttap blir en naturlig følge.

​Problemet med denne holdningen er at den ikke forklarer hva som faktisk observeres.


For eksempel har vi alle en slektning eller venn som «spiser som en hest», men ikke legger på seg et gram. Den andre ytterligheten er mennesker som påstår at de får i seg bare noen få kalorier, men er ekstremt overvektige.

Noen mennesker har en rask forbrenning, og dette betyr at kroppen deres fort omdanner mat til energi. For å bevare stoffskiftebalansen trenger disse menneskene derfor mat som forbrennes langsomt, for eksempel tyngre proteiner og fett.

På den annen side kan de som forbrenner langsomt, opprettholde stoffskiftebalanse med lettere mat, brød, grønnsaker og frukt (mye karbohydrater) som forbrennes raskere enn proteiner og fett.


Dette finner vi ut av på kurset. Bestill i dag og få med en gave på kjøpet. En gave som endrer graden av betennelse i kroppen din.Kjøp kurs i dag og få med gave

#vektreduksjon #slanking #nyttårsforsett #figurforming #lymfedrenasje #smertelindring

Tel: 936 21 097

Blekebakkveien 36, 3725 Skien

Personvern

  • White Facebook Icon
  • Hvit Instagram Ikon
  • Hvit YouTube Ikon

© 2019 - Helsebutikkene AS. Produsert av Global Web Partner