Over 50 år med slanking, smertelindring og figurforming

Bli en god modell av deg selv. La oss fastsette dine personlige mål og skape din perfekte figur.


Figurforming med Bailine Skien

Når vi har fastsatt din figurtype, kan vi legge opp et individuelt treningsprogram for din figur. Det består av spesielle trenings-øvelser som gjør det mulig å redusere omkrets-målene på midje, hofter, mage, lår – for at du skal kunne gjøre det beste ut av den figurtypen du har.


Bailine har hjulpet folk i over 50 år. Vår visjon er å fremme god fysisk og mental helse.

For mange mennesker i dag er livsstilen slik at de gradvis blir mer og mer syke etter som aldrene kommer. Og når de dør er mange i dårlig form som et resultat av en usunn livsstil. Dette er et problem som øker over hele verden.

Bailine har som målsetning å bedre folkehelsen ved å markedsføre idéer og prinsipper som er i harmoni med den kunnskap som i dag foreligger innenfor rammen av allment anerkjent skolemedisin og praktisk psykologi. Bailine vil med alternativ behandling sørge for at folk holder seg i god form til de dør.

Bailine har for øye å bedre klientens helsemessige muligheter og å styrke klientens bilde av seg selv i en nøytral, positiv retning ved hjelp av en kontinuerlig utvikling av ny teknologi og pedagogikk.


Bailine hjelper deg med med en ny og sunn livsstil 

Mentaltrening

Undervisning i nye former for dyp-avslapping, stressreduksjon og motiverer deg psykologisk til å bli sunn, slank og selvsikker

Kostholdstrening

Undervisning i kosthold som passer for ditt personlige stoffskifte og som gjør deg slankere hvis du er overvektig, friskere og smertefri hvis du har kronisk vondt i kroppen.

Fysisk trening

Undervisning i fysisk aktivitet som passer for deg og som vil forme figuren din til riktige proporsjoner.

Bailine terapi slik den utøves i Norge er godkjent som alternativ behandling.
Tel: 936 21 097

Blekebakkveien 36, 3725 Skien

Personvern

  • White Facebook Icon
  • Hvit Instagram Ikon
  • Hvit YouTube Ikon

© 2019 - Helsebutikkene AS. Produsert av Global Web Partner